CPO Liv'N Colors

CPO LIV'N COLORS

Ons ideaal

We willen een kleurrijke woonomgeving. Met de sfeer van een dorp.

Samen wonen met toch ieder onze eigen plek. Dat betekent privacy èn aandacht en respect voor elkaar. Dat je weet wie je buren zijn, dat je ziet wanneer ze je nodig hebben en dat jij ook bij hen terecht kunt als jij dat nodig hebt.

 

Ieder brengt eigen ervaring, talent en kennis  mee en met ons allen zullen we daarmee een sterke gemeenschap vormen. Verder willen we gericht zijn op de toekomst. Duurzaam en innovatief, niet als modewoorden, maar serieus, creatief en realistisch nadenken over onze woonwensen. En hoe we dat kunnen realiseren met gebruik maken van moderne kennis en technieken. Waarbij we eerder willen kiezen voor gedegen lange termijn oplossingen, dan goedkoop, maar voor korte termijn.

 

Wil jij met ons samen een betaalbare buurt bouwen, waar jouw huis aan jouw wensen voldoet en waar wij samen een kleurrijke, veilige, duurzame en innovatieve omgeving maken? Met oog voor elkaar en waar delen en samen doen net zo vanzelfsprekend zijn als respect voor elkaars eigendom en privacy.

Ieder brengt eigen ervaring, talent en kennis  mee en met ons allen zullen we daarmee een sterke gemeenschap vormen.

We zoeken mensen met een drive om dit samen met ons tot stand te brengen.

 

Mensen die onderdeel willen zijn van onze gemeenschap en die hun talenten, kennis en kwaliteiten willen inzetten in hun eigen buurt.

Mensen met geduld en doorzettingsvermogen die niet van plan zijn om af te haken als het even tegen zit. Die ertegen kunnen dat niet alles al vaststaat en die hierin mee willen groeien. Die bereid zijn om ons te leren kennen en zichzelf te laten kennen zodat we uit eindelijk met bekenden samen wonen.

 

We hebben een visie en het nodige voorwerk gedaan.

Nu zoeken we een kerngroep om samen de grond te vinden, waar we samen ons project niet uit de grond gaan stampen, maar wel van de grond gaan krijgen. We willen hiervoor 3-4 jaar uittrekken.

Als je snel wilt gaan, ga alleen, als je ver wilt gaan
ga samen.

Wij zijn op zoek naar kerngroep leden.