CPO Liv'N Colors

CPO LIV'N COLORS

Ambassadeur worden

In multiculturele diversiteit schuilt een kracht die we nog te weinig benutten. Wij geloven dat het mogelijk is om te wonen op een mooie, moderne plek waar de kracht van culturele diversiteit gevierd wordt. Daarom hebben we CPO (zelfbouw groep) Liv’n Colors opgericht.
 
Wij gaan CPO Liv’n Colors realiseren in Den Haag of in een van de randgemeentes. We willen ons initiatief graag onder de aandacht brengen bij een multiculturele groep medelanders. Hiervoor hebben we vertrouwde gezichten binnen multiculturele communities hard nodig om ons verhaal te delen. Als een soort van ambassadeur voor dit onderwerp.  Delen kan digitaal door onze linkedin/facebook post te delen en liken maar het kan ook persoonlijk. U kunt ons ook altijd uitnodigen om ons verhaal zelf te komen delen.  
 
Iedereen die ons verhaal verder vertelt helpt mee om ons initiatief te laten slagen. Daar zijn we super dankbaar voor! Maar we brengen onze ambassadeurs van tijd tot tijd ook graag samen. Zo kunnen wij persoonlijk kennis maken en elkaar inspireren.
Onze eerste volgende bijeenkomst is op 26 juni 2022 van 13.00 tot 15.00 uur in CPO Geworteld Wonen in Rijswijk.
 
Wilt u bij deze bijeenkomst aanwezig zijn?
 
Laat dan alstublieft uw gegevens achter in het onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier